Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur toprağa verildi

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur memleketinde toprağa verildi.

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur toprağa verildi
Başkan Bodur, Hacılar Merkez Camiinde, Cuma Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, binlerce sevenleri ile son yolculuğuna uğurlandı. Bodur’un cenaze namazını İl Müftüsü Osman Şarklı kıldırdı.

RESMİ TÖREN YAPILDI


Kasabaya getirilen Memduh Bodur’un cenazesi önce evine götürüldü. Ailesi ve kasaba halkı Bodur’a, burada helallik verdi. Yaşlı annesi, genç kızı ve eşi, Bodur’un tabutu önünde gözyaşlarını tutamadılar. Büyük bir kalabalık eşliğinde, belediye binası önüne getirilen Bodur için önce cenaze namazı kılındı, daha sonra Belediye önünde resmi tören yapıldı. Cenaze namazına katılan binlerce kişinin göz yaşlarına tutamadıkları görüldü.

HERKES ORADAYDI
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yanı sıra cenaze törenine, MHP Genel Başkan Yardımcılarından Metin Çobanoğlu, Cihan Paçacı, Vali Hakan Yusuf Güner, MHP Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, AK Parti Kırıkkale Milletvekillerinden Vahit Erdem, Turan Kıratlı, MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Alparslan Evren, Başsavcı Metin Yandırmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve siyasi partilerin temsilcileri, işadamları, il genel ve belediye meclis üyeleri, çevre illerden gelen partililer ile ilçe ve kasabalardan gelen vatandaşlar katıldı.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ

Üç dönem üst üste Hacılar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Memduh Bodur, iyiliksever, fakirlerin dostu ve kimsesizlerin en büyük yardımcısı olarak karşımıza çıktı. Kimi zaman onu işçisi ile çalışırken görmek mümkün olurken, kimi zaman ağlayanla birlikte ağladı, kimi zaman gülenlerle güldü ve güldürdü.

BU DÜNYADAN GÖÇTÜ GİTTİ

Memduh Bodur, kolay kolay gelmeyecek belediye başkanlarından birisi. Söylemesi kolay, fakat yerine getirilmesi ve uygulaması çok olmayan bir başarıyla bu dünyadan göçtü. Üst üste üç dönem belediye başkanlığı seçilmek ve her girdiği yarışta rakiplerine açık ara oy farkıyla bu seçimlerden zaferle çıkmak öyle her babayiğidin harcı olmasa gerek. Üstelik Memduh Bodur, son seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olduğu zaman karşısına çıkarılın rakiplerine sempati ile bakarak Hacılar halkının yapılan hizmetin karşılığını vereceğini ifade ederek, Hacılar sürekli benim yaptığım hizmetleri görüyor ve biliyor derdi.