Vali Şentürk, Kurtalan'ın 2 Köyünde İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Necati Şentürk, Kurtalan'a bağlı Yanarsu ve Aksögüt köylerinde incelemelerde bulundu

Vali Şentürk, Kurtalan'ın 2 Köyünde İncelemelerde Bulundu
Siirt Valisi Necati Şentürk, Kurtalan'a bağlı Yanarsu ve Aksögüt köylerinde incelemelerde bulundu. Köy meydanında toplanan vatandaşlarla bir süre görüşen Vali Şentürk, muhtarlardan köylerin sorunlarını dinledi.
Daha sonra köy okullarını gezen Vali Necati Şentürk, burada eğitimlerine devam eden öğrencilere kitap hediye ederek, öğretmenlerle görüştü. Devlet tarafından köylerde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için fırsat buldukça ziyaret ettiğini belirten Siirt Valisi Necati Şentürk, "Bu gezilerimiz kapsamında bugün Kurtalan ilçemize bağlı Yanarsu ve Aksöğüt köylerimizi ziyaret ettim. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendilerinden dinledim. Köylerimizde uyguladığımız KÖYDES
projesi ile altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözmüş durumdayız. Bundan sonra eğitim başta olmak üzere sağlık ve diğer sorunları çözmek için çaba göstereceğiz. İl düzeyinde geçen yıl eğitimde yakaladığımız başarıyı daha da yükseklere çıkarmak için projeler uyguluyoruz. Bunun için eğitimin kalitesini köylerimizde de mutlaka arttırmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı bunun üzerine yoğunlaştırmış bulunuyoruz. Bu konuda köylerde görev yapan öğretmenlerimize hedeflerimizi ve beklentilerimizi aktarıyorum" dedi.
Vali Necati Şentürk'ün incelemelerine Kurtalan Kaymakamı Mustafa Gündüz eşlik etti.