Kaymakam Akkoyun'dan Köy Ziyaretleri

Muğla'nın Ula ilçe kaymakamı Tuncay Akkoyun, Ula köylerinin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla tüm köyleri daire müdürleri ile birlikte ziyaret ediyor.

Kaymakam Akkoyun'dan Köy Ziyaretleri
Ziyaret esnasında köyün sorunlarını köy muhtarlarından yerinde dinleyen Kaymakam Akkoyun, sorunların çözümü için kurum müdürleri ile istişare toplantıları yapıyor.
Ula'nın kanyonu ile ünlü Arıcılar köyünde incelemelerde bulunan Ula Kaymakamı Tuncay Akkoyun'u köy muhtarı Mehmet Uzun karşıladı. Kaymakam Akkoyun'un ziyareti esnasında, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Serhan Aksu, İl Genel Meclis üyesi, Ümit Karaaslan ve Süleyman Can, Tarım İlçe Müdürü Türkay Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Rafet Zaifoğlu, Yılanlı Orman İşletme Müdürü Ferit Okur, Namnam İşletme Şefi Beril Kayaöz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nurcan Sarıoğlu, Mal Müdürü Orhan Yılmaz ve Sağlık Grup Başkanvekili M. Ali Kurnaz katıldı.
Arıcılar köyünde traking turizmi için sürekli gündem olan Geyik kanyonu hakkında bilgiler alan Kaymakam Akkoyun, "Geyik kanyonumuzu turizme kazandırmak için Valiliğimiz ve Özel İdare tarafından çalışmalar sürüyor. Traking tutkunlarının önemli güzergahı durumundaki Geyik Kanyonu'nu daha aktif hale getirmek için tanıtım çalışmalarını sürdürmek zorundayız. Bunun yanında daire müdürlerimiz ile köy köy dolaşarak köylerimizin sorunlarını köylü vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan dinleyerek yerinde tespit ediyoruz. Yerinde çözülmesi gereken konuları yerinde çözme yoluna gidiyor, diğer sorunları da ilgili kurum müdürlerine takip ve sonuçlandırılması amacıyla talimat veriliyor. Arıcılar köyünün suyu, elektriği, altyapısı bitmiş durumda. Tek sıkıntı, turizm açısından Arıcılar köyünün ve Geyik Kanyonunun tanıtımını aktif hale getirmek" dedi.