Yozgat'ta iki ailenin kavgası kanlı bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Yozgat'ta iki ailenin kavgası kanlı bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı
Olay, Yerköy Saat Kulesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yerköy ilçesine bağlı Kördeve köyünde ikamet eden iki aile arasında uzun süredir devam eden husumet sonucunda Mustafa B. (28) ile Musa B. (23), Şaban D.'nin (29) dedesini dövdü. Bunun üzerine Yerköy ilçesine gelen Şaban D. ve yakınları, Mustafa B ve Musa B.'den şikayetçi oldu. Akşam saat 18.00 sıralarına karşılaşan iki aile fertleri arasında tekrar kavga başlayınca Şaban D., tabancayla Mustafa B., Musa B. ve Hacı İbrahim A.'yı (41)
vurarak ağır yaraladı. Yerköy Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hacı İbrahim A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan Mustafa B. Ankara'ya, Musa B. ise Kayseri'yi sevk edilirken, Şaban D. ise olaydan sonra polise teslim oldu.
Olayı duyan ölü ve yaralıların yakınları hastaneye akın ederken, polis hastane önünde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.