Anadolu Basın Birliği'nden Vali Kızılcık'a Ziyaret
Trabzon Valisi Dr

Yeni yapılan kongre sonrası oluşan yönetim kurulunun ilk ziyaretini Vali Kızılcık'a gerçekleştirdiğini belirten Başkan Uludüz, Anadolu basınının güçlenmesi için çalışacaklarını, Trabzon ve ülkemiz için yapılan güzel çalışmaların yanında olacaklarını söyledi. Başkan Uludüz, "Bu anlamda ilin en büyük amiri Valimiz Dr. Recep Kızılcık'tan destek bekliyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık ise, "Sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belki nüfusu az ama nüfuzu büyük olan Trabzon'da daha güzel şeyler yapmak için gayret sarf ediyoruz. Bu noktada siz basın mensuplarına çok büyük görevler düşüyor. Biz idare olarak basına şunu yaz, bunu yaz demiyoruz. Ama basınında ülkemiz menfaatini düşünerek yayın yapmasının doğru olacağını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
Trabzon'da 250 civarında basın mensubu olduğuna vurgu yapan Vali Kızılcık, Trabzon'da güçlü olan basının özellikle şehrin her konusuna duyarlı yaklaştığını bununda çalışmalarına ışık tuttuğunu ifade etti.
