Ak Parti Milletvekili Cevdet Erdöl Kktc'deki Karadenizliler İle Buluştu

TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, KKTC'de düzenlenen Kıbrıs Karadeniz Kültür Derneği'nin gecesine katıldı.

Ak Parti Milletvekili Cevdet Erdöl Kktc'deki Karadenizliler İle Buluştu
Kaya Artemis Otel'de gerçekleşen geceye Kıbrıs Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Mahmut Kuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gecede bir konuşma yapan Cevdet Erdöl, Trabzonlu ve Karadenizli hemşehrileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyen Erdöl, gece yararına düzenlenen araba çekilişine de katıldı. Erdöl'ün yaptığı iki çekilişte de çektiği numaralar satılmamış biletlere isabet ederken, yaptığı üçüncü çekilişte de 9999 gibi bir rakam çekince talihliyi belirlemek noter görevlilerine kaldı.
Cevdet Erdöl, gecede Karadenizli hemşehrilerinin sorun ve isteklerini dinleyerek talepleri Türk Dışişleri Bakanlığı'na iletmek üzere bol bol not aldı.