Maliye Mezunlarından Anlamlı Kampanya

Afyonkarahisar'da maliye mezunlarının başlattığı 'Bu Kış Çocuklar Üşümesin' kampanyasında Dinar İlçesi'ndeki Uluköy İlköğretim Okulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrenciler giydirildi.

Maliye Mezunlarından Anlamlı Kampanya
1985-1992 yılları arasında Afyon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde okuyan öğrenciler, 2009 yılında Nurcan Merdivenci'nin hazırladığı 'Afyonmaliyemezunları.com.' adlı internet sitesinde bir araya geldi. Sitede buluşan 515 maliye bölümü mezunu çeşitli etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Son olarak 'Bu Kış Çocuklar Üşümesin' adlı bir kampanya başlatan mezunlar, Dinar İlçesi'nin Uluköy İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirdi.
Yapılan yardımlar hakkında bilgiler veren Nurcan Merdivenci, her bir maliye mezununun bu ilde birçok anısı olduğunu belirterek, "Okuduğumuz bu ildeki geçmişteki anılarımız adına faydamız olsun istedik. O nedenle 20 yıl sonra 2009 yılı mezunlar toplantısını Afyonkarahisar'da gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde birlik ve beraberliğimizle öğrencilere burs vermek için çalışmaları başlatacağız" dedi.