Garanti Masters'tan Anapara Korumalı Tl, Mxn, Rub Long Usd Short Masters Usd Hesap

Garanti Masters Özel Bankacılık, müşterileri için geliştirdiği 'Masters Yapılandırılmış Mevduat Ürünleri'ne bir yenisini daha ekledi.

Garanti Masters'tan Anapara Korumalı Tl, Mxn, Rub Long Usd Short Masters Usd Hesap
  Garanti Masters , Tü ; rk Lirası , Ruble ve Meksika Pesosu ' ndan oluşturduğu eşit ağırlıklı sepetin ABD Doları karşısında değer kazanacağını dü ; şü ; nen mü ; şterileri iç ; in , bu ö ; ngö ; rü ; nü ; n gerç ; ekleşmesi durumunda mevcut ABD Doları mevduat faizinin ü ; zerinde getiri sağlayacak , anapara korumalı ' TL , MXN , RUB Long USD Short Masters USD Hesabı ' nı kullanıma sundu .

1 yıl vadeyle ABD Doları cinsinden mevduat iç ; in hazırlanan ve minimum 25 bin ABD Doları tutarında katılım şartıyla sunulan TL , MXN , RUB Long USD Short Masters USD Hesabı ' na , yatırımcılardan 15 . 4 milyon ABD Doları tutarında talep geldi . Yatırımcılar , knock-in veya knock-out seviyesi bulunmayan TL , MXN , RUB Long USD Short Masters USD Hesabı ' nda vade sonuna kadar beklemek zorunda kalmaksızın , kur sepetinde yaşanabilecek artışlarda faiz sabitleme imkanına sahip olabiliyor . Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Ö ; zel Bankacılık Birim Mü ; dü ; rü ; Demet Apak Şermet , ' Geliştirdiğimiz Masters Yapılandırılmış Mevduat Ü ; rü ; nleri ' yle , mü ; şterilerimiz bir yandan anapara garantisinden faydalanırken , diğer yandan finans piyasalarındaki değişikliklerden getiri sağlama imkanına sahip olabiliyor . Daha ö ; nce , Japon Yeni , TÜ ; FE , altın ve petrole endeksli yapılandırılmış mevduatlarımız sektö ; rde bir ilk olmuştu . Geç ; en yıl , yine sektö ; rde bir ilk olarak başlattığımız faiz sabitleme fırsatıyla , yatırımcılarımızın bir kısmı vade sonunu beklemeden alacakları getiriyi yü ; ksek seviyelerden sabitleme imkanı buldu . TL , MXN , RUB Long USD Short Masters USD Hesabıyla da sektö ; rde bir ilke imza attık . Aldığımız yoğun talep , ö ; nemli bir ihtiyacı karşıladığımızı gö ; steriyor . Yenilikç ; i anlayışımızla , mü ; şterilerimize en geniş ü ; rü ; n yelpazesini sunmaya devam edeceğiz ' dedi .