İlesam Gaziantep İl Temsilciliği'nden Vali Kamçı'ya Ziyaret

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Gaziantep İl Temsilciliği üyeleri, Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

İlesam Gaziantep İl Temsilciliği'nden Vali Kamçı'ya Ziyaret
Gaziantep Kültür ve Edebiyat Günleri etkinliği kapsamında, şair ve yazar Yard.Doç.Dr. Behiye Köksel, Dr. Ahmet Özpay, Dr. Ahmet Çevik, Alaattin Akyüz, Muhittin Arar, Mehmet Kara, Bülent Ağcabay ve Mehmet Türkan'ın katılımlarıyla oluşan heyet, Vali Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında heyet üyeleri; Vali Kamçı'ya Gaziantep'te çok önemli bir etkinliğin düzenlenmesini fikir temelinden beri yakından destekleyen, faaliyetin her aşamasında sık sık bilgiler alan ve düzenlenen konferansa da katkı ve destekleri nedeniyle duydukları memnuniyeti ifade ederek, gelecekte de daha geniş kapsamlı kültürel organizasyonlar yapılması yönündeki dileklerini ifade ettiler.

Vali Kamçı, ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede; 15-19 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen Gaziantep kültür ve Edebiyat Günleri Konferansı hakkında katılımcılardan bilgiler alarak, bu faaliyetin kültür hayatına katkıları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Kamçı, şunları söyledi:  "Gaziantep'te çok kısa bir zaman içerisinde çok yoğun bir program ve organizasyon ile ülkemizin çok değerli şair ve yazarlarının, SODES projesi kapsamında hazırlanan Gaziantep Okuyor projesi ile okullarımızda öğrencilerimizle buluşturulması çok önemli bir kültür hizmeti olarak anılacaktır. Bu organizasyon halkımızın sosyal ve kültürel hayatına çok değerli katkılar sağlamış ve güzel Türkçemizin doğru kullanımı yönünde özellikle gençlerimize ve yavrularımıza yeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Organizasyonun başından sonuna kadar her safhada işbirliği ve çok değerli katkıları nedeniyle İLESAM üyelerine, katılımcı şair-yazar ve konuşmacılara çok teşekkür ediyorum. Bu projenin baştan beri içinde yeralan Belediyelerimiz, üniversitemiz, odalarımız ve diğer sivil toplum kuruluşlarımıza değerli katkıları için çok teşekkür ediyorum. Kültürel değerlerimizin korunması ve yaşatılmasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir."