Yavuzlu Beldesinde Temizlik Alarmı Verildi

Kilis'in Yavuzlu Belediye Başkanı Mehmet Sakar, beldenin temiz tutulması, günlük çöplerinin alınması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yavuzlu Beldesinde Temizlik Alarmı Verildi
Başkan Sakar, yaptığı açıklamada, önceki hafta içerisinde Yavuzlu beldesini Çevre ve Orman Bakanı Veysel Erdoğlu'nun ziyaret ettiğini belirterek, "Sayın milletvekillerimizin girişimi ile beldemize sayın Bakanımız bir çöp kamyonu sözü verdi. Kilis Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut'ta bir çöp kamyonu verdi. Çöp toplama kamyonumuz iki tane olacağı için daha iyi temizlik çalışmaları yapacağız. Şuanda traktörlerle çöp toplamaya hız verdik. Beldemizde ahırlarda bulunan hayvansal atıklar, dışarıya gelişi
güzel atılıyordu. Şimdi ahırlardan hayvansal atıkları ile dışkıları topluyoruz. Böylece beldemizde kötü görüntü oluşmuyor. Bundan sonra hayvansal atıkları olan vatandaşlarımız belediyemize bildirmeleri halinde atıksak çöpleri evlerinden alacağız. Beldemize gelecek olan iki çöp toplama kamyonu ile temizlik çalışmaları daha iyi yapılacaktır. Amacımız, Yavuzlu'yu yaşanır bir belde haline getirmektir" dedi.