Lice Kaymakamı Kurt Köy Sorunlarını Yerinde İnceledi

Diyarbakır Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, İlçe Jandarma Komutanı ve Daire amirleriyle birlikte ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kayacık (Hizan) köyünde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Mehmet Kurt, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Eyüp Subaşı ve daire amirleriyle birlikte ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kayacık köyüne gitti. Kaymakam Kurt'u Köy Muhtarı Kadri Çelik, Kayacık Köyü İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı Şeyhmus Asma ve köylüler karşıladı. Köyün sorunları hakkında bilgi alan Kaymakam Kurt daha sonra köy okulunu gezdi.
Kurt, sorunları yerinde tespit etmek için köy gezilerine kaldığı yerden devam ettiğini belirterek, köyün eksiklikleri hakkında muhtar ve köylülerden bilgi aldı ve not tutturdu. Köy meydanında köylülerle bir araya gelen Kurt, gittiği her köyde daha önce yapılmış olan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aldığını belirterek, "Sorunlarınızı bizzat sizlerden duymak ve dinlemek için şu an buradayım'' dedi.
Kaymakam Kurt daha sonra Kayacık İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek okulun eksiklikleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet ederken yemeklerden memnun olup olmadıklarını soran Kaymakam Kurt, yerinde gördüğü eksikliklerin tamamlanması için talimat verdi.
Muhtar Çelik'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Mehmet Kurt, yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi.