Polisgücü Sporcularına Ödül

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Gaziantep'de geçen hafta gerçekleştirilen karate bölge şampiyonalarından 11 madalya alan Polisgücü takımı sporcularını kutlayarak, 'Vatandaşla polisin kucaklaşmasını sağlamanın en iyi yolu spordur' dedi

Polisgücü Sporcularına Ödül
Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Gaziantep'de geçen hafta gerçekleştirilen karate bölge şampiyonalarından 11 madalya alan Polisgücü takımı sporcularını kutlayarak, "Vatandaşla polisin kucaklaşmasını sağlamanın en iyi yolu spordur" dedi.
Kesmez, Polisevi'nde düzenlenen törende, ödüllerin asıl sahiplerinin bu kişileri yetiştirenler olduğunu söyleyerek, "Polisgücü takımı yeni yeni müsabakalara katılıyor. İlk müsabakalarının birinden 11 madalya ile geldiler. Bizi Avrupa'da da şampiyon yapacaklarına inanıyorum. Çıta giderek yükseliyor. Sporculardan şampiyonluklar bekliyoruz" diye konuştu.
Vali İlhan Atış'ın destekleriyle toplumun her alanında var olduklarına dikkat çeken Kesmez,
"Spor toplumu, halkı birleştiren, kaynaştıran en önemli unsur. Her olguda olduğu gibi sporda da varız" dedi.
Adana'nın futbol takımları Adanaspor ve Adana Demirspor'un başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Adanaspor, Bucaspor'u ve Konyaspor'u yenerek onların üzerine çıkacağız Adanaspor bu yıl Karabük ile birlikte süper lige çıkacak. Ben buna inanıyorum" dedi.
Mehmet Salih Kesmez, daha sonra sporculara hediye olarak altın verdi.