Ak Parti Buharkent İlçe Teşkilatı'nda Görev Değişimi

AK Parti Genel Merkezi tarafından 2010 yılı Ocak ayı içerisinde Aydın'daki ilçe teşkilatlarının şekillendirilmesi kapsamında atanan yeni AK Parti Buharkent İlçe Teşkilatı kamuoyuna tanıtıldı.

Ak Parti Buharkent İlçe Teşkilatı'nda Görev Değişimi
AK Parti Genel Merkezi tarafından atama ile Buharkent ilçe yönetimine getirilen Raşit Yıldırım ve ekibi ile ilk danışma meclisi toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti eski Kültür ve Turizm Bakanı Aydın Milletvekili Atilla Koç, Milletvekili Ahmet Ertürk, İl Başkanı Sadık Atay, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Plevneli, yönetim kurulu üyesi Mustafa Yanık, Buharkent yeni ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divanın ardından bir konuşma yapan Buharkent Ak Parti yeni İlçe Başkanı Raşit Yıldırım, atama ile getirilen ve 2 hafta gibi kısa bir sürede yapılanan ilçe yönetiminin yerel seçimlerde kaybedilen Buharkent'i tekrar geri kazanacaklarını ifade ederek "Desteklerinizden ve bizlere güvenerek görev vermenizden dolayı arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Buharkent kendi halinde bir ilçe iken son zamanlarda gelişim için ivme kazanmıştır. Bu gelişime paralel olarak da ihtiyaçlarımız artmaktadır. Köyleri ile birlikte 15 bin nüfusa ulaşan ilçemizde bulunan tek banka taleplerimizi karşılayamamaktadır. Bu nedenle sizlerden ilçemize Halk bankası kazandırılması konusunda istekte bulunuyoruz. Biz bu girişimi başlatarak gerekli yazışmalarımızı yaptık. Sizlerin de desteği ile kısa zamanda 2. bankamızın ilçemizde faaliyete geçerek halkımızın hizmetine sunulmasını diliyoruz" dedi.
Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ise, "7 yıldır iktidar olan partimiz Türkiye'de temiz siyasetin nasıl yapıldığı göstermiş ve dertlere dermen olarak milletimizin gönlünde taht kurmuştur" dedi. Konuşmasını sürdüren Ertürk "Partimizin, vatandaşımızın sorunlarına duyarsız kalmayan, sorunlarla yakından ilgilenerek çözüm üreten bir iktidar partisi olduğumuzu tüm halkımıza göstermeliyiz. Bunu herkese anlatmalıyız. 7 yılda yapılan çok güzel çalışmalarımız var. Hepsiyle de gurur duyuyoruz. Bu çalışmaları, yapılmaya devam eden çalışmaları ve yapılacak olan çalışmaları halkımıza mutlaka anlatın. Ak Parti İktidarının halkın ktidarı olduğunu gösterin" diye konuştu.
"Erken seçim yok. Endişe etmeyin. Ülkemizin insanlarına güvenin. Oyumuz daha da artacak" diyen Aydın Milletvekili Atilla Koç da, "Ege ve Akdeniz Bölgelerimizdeki en büyük kaybımız Aydın oldu. Bu sebeple Aydın'da prestijimizi kaybettik. Bunda da bir hayır vardır diyorum. Çünkü her olumsuz şeyden bir hayır çıkar. Bu ilçede 5-6 kişiyle kongre yaptığımızı biliyorum. Bu gün gelinen duruma bir bakın. Genelde de partimiz çok iyi durumda. Yapılan işler bunun bir göstergesi. 81 ile üniversite açarken ilk kez Meslek Yüksek Okullarını ilçelere dağıtan iktidar olduk. Aydın2da kısa bir süre içerisinde 800 yataklı bölge ihtisas hastanesi ile yeni bir tıp fakültesi yapılacak. 15 yıldır yapılamayan tıp fakültesi bizim iktidarımız tarafından tamamlanıyor. Duble yollar başta olmak üzere ülkenin her yerinde iktidarımızın eserleri var. Emeklilere, engellilere, kadınlarımıza, çocuklarımıza, memurumuza işçimize sahip çıkan iktidarımız muhalefet tarafından alt edilemediği için çeşitli oyunlar deneniyor. Hatta partimizi kapattırmak için iftira bile atılıyor. Siz asla kimseye iftira etmeyin, yalan söylemeyin. Çünkü iftira eden, yalan söyleyen Allah tarafından cezalandırılır. Dünya değişirken biz de değişmek zorundayız. Bunu örneğini dünya krizinde gördük. Değiştiğimiz için krizden en az etkilenen ülke olduk. 2001 yılında ihracatımız bugün sadece Afrika ve Ortadoğu ülkeleri ile 15 kat artarak 109 milyar dolara ulaştı. Kadınlara değer verilen tek İslam ülkesi olarak İslam dünyasına örnek olundu. Tarımda yapılan reformlarla, desteklemelerle, değişimle tarım ürünlerimiz değer kazandı. Çiftçimizin yüzü güldü. Turizmde iktidara geldiğimizde 9 bin yatak olan kapasitemiz bugün 25 bin yatak kapasitesine ulaştı. Kısacası endişe edecek olan bizler değil muhalefettir. Çünkü Ak parti İktidarı gün geçtikçe güçlenmekte ve durdurulamamaktadır. Halkına güven partimiz gücünü yine halktan almaya devam edecektir"
BUHARKENT AK PARTİ YENİ İLÇE YÖNETİMİ
Raşit Yıldırım başkanlığında atama ile göreve getirilen yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu; Vehbi Aktürk, Kürşat Esin, Mukadder Özbaş, Mehmet Önal, Özkan Çetin, Güven Saylık, Rüştü Oduncu, Hüdayet Altuntaş, İsmail Ekin, Osman Ertekin, Erol Köse, Hüseyin Bakar, Yılmaz Taştan ve Halil Emere.