Şahinbey Belediye Voleybol Takımı Liderliğini Sürdürüyor

Şahinbey Belediye Gençlik Spor erkek voleybol takımı bölgesel lig maçlarında grubunun 5. maçında Osmaniye Gençlik Sporu 3-0'lık net skorla yenerek grubunda liderliğini sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Voleybol Takımı Liderliğini Sürdürüyor
Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonunda oynanan ve sporseverlerin yanı sıra Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger'in de izlediği müsabakada Şahinbey Belediye Gençlik Spor erkek voleybol takımı 25-23, 25-20 ve 25-14'lük setlerle Osmaniye Gençlik Spor takımını 3-0 gibi net skorla yenerek salondan galip ayrıldı.
Osmaniye Gençlik Spor takımını da 3-0'lık net skorla yenerek salondan galip ayrıldıklarını kaydeden Şahinbey Voleybol Takımı Antrenörü Ökkeş Çiçek, "Sporcularımız her çıktıkları maçı galip olarak tamamlamak üzere sahaya çıkıyorlar. Bununda başarı meyvelerini alıyoruz. Kendi ligimizde oynadığımız beş maçın dördünü galip tamamladık ve puanımızı 12'ye yükselttik. Liderliğimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz ligi lider olarak tamamlamaktır. Spora ve sporcuya olan desteğini sürdüren Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanımız Mehmet Demirbaş'a sporcularımız adına teşekkür ediyorum. Bizlerde aldığımız başarılar ile kendilerine layık olmaya çalışıyoruz" dedi.