Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan: 'Ülkeyi Bölecek Hiçbir Belgeye İmza Atmayız'
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, temel amaçlarının, Türkiye'nin daha çok özgürleştirilmesi ve demokratikleştirilmesi olduğunu ifade ederek, 'Ülkeyi bölecek hiçbir belgeye imza atmayız' dedi.

ÖZLÜ: "SİYASİ KAVGALARI BIRAKALIM"
Türk müteahhitlerinin iş alma sıralamasında dünyada 2. sırada olduğunu kaydeden Gürkan, sektörlerin ara eleman sıkıntısı çektiklerini bildiğini, bu nedenle meslek okullarının durumunun yeniden gözden geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Ümit Özlü de, dernek olarak, Adana'nın geleceği için çalıştıklarını, Adana'da yeteri kadar birlik ve beraberliğin olmadığını, bir yıldır bu olumsuzluğun giderilmesi için "Adana Lobisi" oluşturmaya çalıştıklarını, bu nedenle de Cumartesi kahvaltılarında siyasileri, yerel yöneticileri ve STK'ları bir araya getirmeye çalışarak, çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Özlü konuşmasında, "siyasi kavgaları ve çekişmeleri bırakalım, Adana için çalışalım" mesajını verdi.
Toplantı sonunda Milletvekili Fatoş Gürkan'a TÜMSİAD rozeti takılarak, derneğe fahri üye yapıldı.
Bu arada çok sayıda işadamı, bürokrat ve partilinin katıldığı kahvaltılı toplantının oluşturduğu sinerji ile üye olmak isteyen işadamlarına da TÜMSİAD rozeti takıldı.
