Çanakkale Şehitleri İçin Yasin Kampanyası

Osmaniye'de 101.3 frekansından yerel yayın yapan Radyo İhsan, Çanakkale şehitlerimiz için '253 Bin Şehit için 253 Bin Yasin' kampanyası başlattı.

Çanakkale Şehitleri İçin Yasin Kampanyası
Radyo İhsan Genel Yayın Müdürü Ahmet Yılmaz; "Canlarından ve cananlarından geçen ama Çanakkale'yi geçilmez yapan ecdadımızın ruhunu minnet, dua ve Yasinlerle yad ediyoruz" dedi.
15 Şubat'ta başlayan ve 15 Mart'ta sona erecek olan kampanya ile ilgili bilgi veren Yılmaz, geçen sene de bu kampanyanın benzerini düzenlediklerini ve belirlenen sayının çok üzerinde destek aldıklarını ifade ederek; "Geleneksel olarak düzenlenen Radyo İhsan kampanyalarından bir tanesini yani Çanakkale Zaferi yıldönümü münasebeti ile '253 bin Şehidimize 253 bin Yasin-i Şerif' kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Bu kampanyamızın içeriği; Çanakkale'yi geçilmez yaparak canlarını, kanlarını, bedenlerini toprağın kara bağrına gözünü kırpmadan feda eden kahramanlarımızı, atalarımızı anlayabilmek, tanıyabilmek, insanlarımızın gündemine getirebilmek ve oradaki Çanakkale'yi geçilmez yapan birlik ve beraberlik ruhunu, yüksek iman ruhunu günümüze taşıyabilmek amacıyla gündeme taşımayı diliyoruz. Bugün al bayrağımızın altında özgürce yaşayabiliyorsak, bunu onlara borçlu olduğumuzu hatırlayıp, onlara şükran, dua ve yasinler hediye ederek yad etmek istiyoruz. Bu sebeple geçtiğimiz yıl başarıyla tamamladığımız kampanyamızı bu sene de Osmaniye'mizi coşturacak şekilde yayın aracılığı ile Yasin'lerimizi hep birlikte okumak istiyoruz. Biz; o şehitlerimize çok şeyler borçluyuz" şeklinde konuştu.
Ahmet Yılmaz, kampanyaya destek vermek isteyenlerin, okuyacakları Yasin-i Şerif adedini bildirmek için, en son 15 Mart gününe kadar Radyo İhsan'ın 0-328- 8146704 nolu telefonuna bilgi vermelerini istedi.