Kızıltepe Halk Eğitim Müdürlüğüne Gökdemir Getirildi

Mardin'in Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine M. Hadi Gökdemir atandı.

Uzun yıllar Halk Eğitim Müdürlüğü görevini başarı bir şekilde yürüten M. Bedii Demir'in emekliliğe ayrılması sonucu boşalan Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine, yöneticilik atama sınavında en yüksek puanı alan 24 yıllık eğitimci M. Hadi Gökdemir atandı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Gökdemir, "Arkadaşlarımız bugüne kadar başarılı çalışmalar yapmışlar, onların bıraktığı yerden devam edeceğim. İlçemize uygun kurslar açarak vatandaşlarımızın meslek sahibi olmalarını sağlayıp iş
bulmalarına katkı sunmak istiyoruz. SBS, Türkçe ve Matematik kursları açma aşamasındayız. Arapça kursu kayıtlarımız başladı. Yakında kalorifer kursu açacağız, ilçemiz göç alan bir yer. Yapısına uygun meslek kursları, 1. ve 2. derece okuma-yazma kurslarımız devam edecek. Özellikle veli eğitim kursu açmayı hedefliyoruz" dedi.
Gökdemir açık öğretim ilk-orta öğretim kurslarının devam ettiğini belirterek, "En büyük sıkıntımız fiziki altyapının yetersizliğidir. İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Tunç eğitim ve öğretimde verimi artırmak için destek vereceklerini söylediler. Bu destek Kızıltepe için bir şanstır, bu şanstan faydalanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.