Tavşanlı'daki Hastane Toplam 33 Uzman Doktor İle Hizmet Veriyor

Sağlık Bakanlığı'nın Ocak ayında çektiği mecburi hizmet kurasında Tavşanlı'ya atanan 5 uzman doktor görevlerine başladı.

Sadece Nörolöji uzmanı eksiği kalan Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde 33 uzman doktor görev yapıyor.
Tavşanlı'ya atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Alper Kelemençe, Göz Hastalıkları Uzmanı Erkan Tırak, Cildiye Uzmanı Hatice Artık ve Patoloji Uzmanı Taşkın Erinüresin Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ana binada, Kardiyoloji Uzmanı Fatih Yılmaz da B Blok'ta görevlerine başladılar.
Eksik bulunan nöroloji uzmanının da atamasının yapıldığını belirten Başhekim Sabahattin Altıntaş, atanan bu doktorun askerlik görevi nedeniyle henüz ilçede hizmete başlamadığını kaydetti. Altıntaş, nöroloji uzmanının da görevine başlamasıyla hastanede uzman sayısının 34'e ulaşacağını kaydetti.
Yeni gelen uzmanların görev yapacakları blokların tespitini yaparken, hastanenin yatak durumları, poliklinik odaları, müracaat edecek hastaların aciliyetleri ve branşların birbirleriyle bağlantılarını göz önüne aldıklarını belirten Başhekim Sabahattin Altıntaş, ilçeye kardiyoloji uzmanın atanması nedeniyle önümüzdeki günlerde bazı tıbbi cihazlar alacaklarını söyledi. Altıntaş bu cihazların alınabilmesi için ihale çalışmalarına başladıklarını anlattı.