'Fare 2' Operasyonu Zanlıları Adliyede

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas KOM Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen 'Fare-2' kod adlı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi Milas Adliyesi'ne sevk edildi

'Fare 2' Operasyonu Zanlıları Adliyede
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas KOM Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen 'Fare-2' kod adlı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi Milas Adliyesi'ne sevk edildi.
Bilindiği gibi; uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen 'Fare-1' kod adlı operasyonun ardından yürütülen çalışmalar sonucu Milas'ın değişik noktalarında belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmişti. 'Fare-1' operasyonunda ikinci dalga olarak gerçekleştirilen 'Fare-2' adı verilen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen H.Ö. (53), bayan N.F. (25), M.K. (33), E.Y. (24), F.B. (23), E.G. (23) ve M.A.G. (26) isimli 7 şüpheli gözaltına alınmıştı
Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin, uyuşturucuyu Aydın'ın Germencik ilçesinden Milas'a getirdikleri ileri sürüldü. Sağlık raporların alınmasının ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Milas Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
OLAYIN GEÇMİŞİ
6 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen 'Fare-1' kod adlı operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.