Dört Gündür Kayıp Olan Şahsın Cesedi Bulundu

Kdz.Ereğli ilçesinde, dört gündür kayıp olduğu belirlenen Erçin Ç.'nin cesedi ormanlık bir alanda çıplak olarak bulundu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Yeşiltepe mevkiinde ikamet eden 27 yaşındaki iki çocuk babası Erçin Ç.'nin kayıp olması nedeniyle yakınları polise giderek kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı. İnceleme sonucunda Erçin Ç.'ye ait 67 TA 169 plakalı otomobil önceki gün İnanlı Mahallesi Osmantepe mevkiinde yanmış olarak bulundu. Otomobilin bulunmasının ardından çevrede yapılan araştırmada Erçin Ç.'ye rastlanılmadı. Erçin Ç.'nin cep telefonu otomobil ile yanarken,
K.D. isimli bir kadın ile birlikte kayıp olduğu iddia edilmişti.
CESEDİN ÜZERİ KAPATILMIŞ
Emniyet ve jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmaya rağmen Erçin Ç.'ye ulaşılamadı. Sivil savunma ekipleri çağırıldı. Sabah saatlerinde otomobilin bulunduğu bölgeye gelen ekipler bölgede çalışmaya başladı. Bölgede yapılan arama çalışmalarında Erçin Ç.'nin çıplak cesedi otomobilin 250 metre uzağında bir dere yatağında bulundu. Erçin Ç.'nin çıplak cesedinin taş, çalı ve çöplerle kapatıldığı belirlendi. Cesedin bulunmasının ardından polis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yeri ekibi çevreyi güvenlik
çemberine aldı. Bölgede yapılan aramada K.D. isimli kadına rastlanılmadı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Erçin Ç.'nin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucunda belli olacağı belirtildi.
Ömer Ç., yeğeni Erçin Ç. ile en son pazar akşam görüştüğünü belirterek şöyle konuştu: "Pazar günü gün boyunca arkadaşlarıyla birlikteydi. Akşam birlikte arabayla gezmeye çıktık. Bir süre gezdikten sonra beni eve bıraktı. Bırakırken de bana, 'Gelmezsem merak etmeyin' dedi. O günden sonra da kendisinden haber alamadık."
(ET-OS-HO-Y)