Mhp'liler Sertifikalı Siyasetçi Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz ay başlatılan 'Siyaset Okulu' düzenlenen sertifika törenini ile son buldu.

Mhp'liler Sertifikalı Siyasetçi Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz ay başlatılan "Siyaset Okulu" düzenlenen sertifika törenini ile son buldu.
200 MHP'linin sertifikalı siyasetçi olduğu törene katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, yaklaşık bir saat süren konuşmasında AK Parti iktidarını eleştirerek iktidar olmanın yollarını anlattı. Didinmez konuşmasında Başbakan Erdoğan'a yüklenerek "Milliyetçi Hareketin başa gelmemesi için elinden geleni yaptılar. Ülkücüler, iman ve ahlak sahibi insanlardır, dindardır, dinsiz değildir" dedi.
4 Ocak tarihinde başlayan ve 7 Şubat tarihinde sona eren 'Siyaset Okulu ve parti içi eğitim programının' sertifika töreni MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'in de katıldığı programla sona erdi. Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan sertifika törenine MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu, Ali Uzunırmak, Recep Taner, Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çevre ilçelerin belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Türk siyasetinde önemli çalışmalara imza atmak istediklerini belirterek Nazilli'de Büyük bir iş başardıklarını ve Türkiye'ye emsal bir çalışma sergilediklerini ifade etti. 4 Ocak 2010 tarihinde Seçim startını verdiklerini söyleyen Şentürk, konuşmasında Mart ayı içinde tüm köylerin sandık temsilcilerinin tespit çalışmalarına başlanacağını ve Nisan ayı başından itibaren sahalara inip 2011'de yapılacak olan genel seçimlerde iktidarı almak için çalışacaklarını söyledi.
"HALKIMIZ KARARINI SANDIKTA VERECEK"
Şentürk'ten sonra söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez MHP politikaları, yaptıkları çalışmalar ve AK Parti Hükümetini eleştiren uzun bir konuşma yaptı. Bir saati geçen konuşmasında AK Partiyi sık sık eleştiren Didinmez, halkın en doğru kararı sandıkta vereceğini ve bu ülkeyi kaos ortamına sürükleyenlerin adalet karşısında hesap vereceğini söyledi. Didinmez konuşmasına şöyle devam etti; "Ülkemizde siyaset kurumları ülke için yapılması gerekenleri tartışmak yerine tarihin derinliklerinde kalan meseleleri ortaya çıkararak ülkeyi kaos ve gerilim ortamına sürüklemektedir. AK Parti bunun çok kötü örneklerini sergilemektedir" dedi.
En geç 17 Temmuz 2011'de sandığa gidileceğini ifade eden Didinmez, bu tarihte hesap sorulacağını kaydederek "41 yıllık mücadeleden sonra iktidar olma hakkı MHP'de" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından eğitime katılan partililere sertifikaları verildi.