Türksat'tan 'Bu Kış İnternet Bizden' kampanyası

Türksat AŞ, Kablo TV Platformu üzerinden verdiği Uydunet hizmetinde yeni bir kampanya başlatıyor. 10 Aralık 2010 tarihinde başlayacak olan 'Bu Kış İnt

Türksat AŞ, Kablo TV Platformu üzerinden verdiği Uydunet hizmetinde yeni bir kampanya başlatıyor. 10 Aralık 2010 tarihinde başlayacak olan 'Bu Kış İnternet Bizden' kampanyası, 31 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek.

1 Mbps, 5 Mbps ve 10 Mbps kullandığın kadar öde ve sınırsız internet hızlarından faydalanmak isteyen yeni abonelere 'kablosuz modem' ücretsiz olarak verilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilere, 3 ay boyunca internet erişimi ücretsiz olarak sunulacak, ayrıca, Kablo TV kurulum ve Uydunet aktivasyon ücretleri alınmayacak.

'Bu Kış İnternet Bizden Kampanyası'na katılacak müşteriler, ücretsiz yararlanacakları hizmetlerin karşılığı olarak seçtikleri tarifeye göre, toplamda 280 TL'den - 540 TL'ye kadar indirim avantajından faydalanabilecek."

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 no'lu telefondan veya www.uydunet.net internet adresinden ulaşılabileceği bildirildi.