Çekerek İlçesinde Yol Çalışmalarına Hız Verildi

Yozgat'ın Çekerek İlçe Belediyesi, havaların sıcak geçmesinden yararlanarak kış mevsimi öncesi yol yapımına ağırlık verdi.

Çekerek İlçesinde Yol Çalışmalarına Hız Verildi
Çekerek İlçe Belediyesi, hastane ve okulların bulunmasından dolayı trafik yoğunlunun fazla olduğu hastane caddesine beton parke döşüyor. Çalışmaları sürekli takip eden Çekerek Belediye Başkanı Duran Özkan, ilçenin en işlek caddelerinden biri olan hastane caddesinde genişletme çalışmalarına başladıklarını belirterek, "İmkanlarımız ölçüsünde yol genişleme çalışmaları devam ediyor, bozuk olan yolumuzu kilitli parke taşı döşüyoruz. Bu cadde ilçemiz halkının yanı sıra okullar bölgesi olmasından dolayı öğrencilerin rahat bir şekilde okula ulaşımını sağlanacak ve trafik kazalarına sebep olmamaları yönünde kaldırım ve refüj çalışmalarını da sürdürüyoruz" dedi.
Altyapıda kanalizasyon sorununu yüzde 90 oranında çözüme kavuşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Özkan, "Bizler gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluğu için gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki hizmetlerimiz, yol ve kaldırım sorununu kalıcı olarak çözmek" diye konuştu.