Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Kaynaşma Yemeğinde Bir Araya Geldi

Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi

Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Kaynaşma Yemeğinde Bir Araya Geldi
Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Sıcak bir ortamda geçen yemeğe katılan Aydın valisi Hüseyin Avni Coş, gecede birlik-beraberlik mesajları vererek Aydın'a en iyi hizmetin verilmesi için her zaman hizmet gönüllülerinin dayanışma içersinde olması gerektiğini söyledi.
Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği tarafından, Çine yolu üzerinde bulunan bir restoranda düzenlenen kaynaşma yemeğine Vali Hüseyin Avni Coş, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Akan Evren, AK Parti İl Başkan Vekili Naci Somer, CHP İl Başkanı Tunç Aytur, MHP İl Başkanı Hasan Muti, DP Aydın İl Başkanı Engin Polat, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, il genel meclisinin şu andaki ve geçmiş dönemlerde görev yapan bazı üyeleri katıldı.
Gecenin açılışında konuşan Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği Başkanı Mehmet Güler, kendileri için büyük anlam taşıyan gecede bağların daha da güçlendiğini belirterek davete katılanlara ve Vali Hüseyin Avni Coş'a teşekkür etti. Zaman zaman yaşanan sıkıntıları çözmeye çalıştıklarını ifade eden Güler, "hepimiz Aydın'a daha iyi hizmet için çalışıyoruz. Bundan sonra tek yürek tek vücut olarak Aydın'a en iyi hizmeti vermeye çalışacağız" dedi.
Bugün 2011 bütçe çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Aydın İl Genel Meclisi başkanı Tunç Aytur ise güzel bir birlikteliğin içerisinde olduklarını ve bu birlikteliğin devam etmesini diledi.
İl genel meclisi üyelerine 'En yakın mesai arkadaşlarım' diye hitap eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise Aydın İl Genel Meclisi'nin 2011 bütçesinin hayırlı olmasını dileyerek, derneğin faaliyetlerini de desteklediklerini ve her zaman desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Vai Coş İl Genel Meclisi Üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında "bir büyük vel,inin dediği gibi 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım.' Böyle olursak bazı meseleler daha kolay çözülür. Bu günkü bu oram da birlik ve beraberliğin göstergesidir. Bundan dolayı bu geceyi organize eden ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.