Ceyla Gölcüklü verdiği yaşam mücadelesini kaybetti ( Ceyla Gölcüklü kimdir?)

Ceyla Gölcüklü hayata veda etti.Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.Ceyla Gölcüklü kimdir? Ceyla Gölcüklü'nün hayatından kareler.

Ceyla Gölcüklü verdiği yaşam mücadelesini kaybetti  ( Ceyla Gölcüklü kimdir?)
Ceyla Gölcüklü hayata veda etti.Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.Ceyla Gölcüklü kimdir? Ceyla Gölcüklü'nün hayatından kareler.

Sosyetenin tanınmış isimlerinden olan Ceyla Gölcüklü'nün beyin ölümü gerçekleşti. Pankreas kanseri teşhisi koyulan Ceyla Gölcüklü’nün hastalığının son evresinde olduğu ve şiddetli ağrıları nedeniyle altı gündür hastanenin yoğun bakım ünitesinde ilaçla uyutulduğu açıklanmıştı. Dün ölüm haberleri yayınlanan Ceyla Gölcüklü’nün, beyin ölümünün gerçekleştiği ve makineye bağlı olarak yaşadığı belirtildi. Ailesi fişinin çekilmesine izin vermiyor. Ceyla Gölcüklü'nün ailesinin isteği üzerine Gölcüklü'nün bir müddet daha makinaya bağlı olarak yaşayacağı söyleniyor. Sosyetede adını boşanmış olduğu İran asıllı iş adamı Shery Shahnavaz'dan aldığı 140 milyon liralık tazminatla duyuran sosyetik güzel Ceyla Gölcüklü bir süredir pankreas kanseri tedavisi görmekte olduğu Amerikan Hastanesi’nde şiddetli ağrıları sebebiyle günlerdir ilaçla uyutulmaktaydı. Ceyla Gölcüklü bu gece hayata gözlerini yumdu. Acılı ailesi Ceyla Gölcüklü'nün fişinin çekilmesine izin vermiyor.Ceyla Gölcüklü hayata veda etti.Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.Ceyla Gölcüklü kimdir? Ceyla Gölcüklü'nün hayatından kareler...

Aylardır kanserle mücadele eden Ceyla Gölcüklü (38) pankreas kanserine yenik düştü. Hastalığının tedavisi için yaklaşık 3 ay önce Amerika’ya giden Gölcüklü'ye doktorlar hastalığının son evresinde olduğunu, yapılacak bir şeyin olmadığını bildirdiler. Acı haberi alan Gölcüklü 14 gündür Amerikan Hastanesi’nde tedavi görmekteydi. Şiddetli ağrıları nedeniyle 6 gündür ilaçla uyutulan Gölcüklü’nün, dün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin ise doktorların Gölcüklü’nün fişinin çekilmesi teklifini geri çevirdikleri ve makineye bağlı olarak bir müddet daha yaşamasını istediği öne sürülüyor.Gölcüklü’nün 2005 yılında boşandığı petrolcü eşi Shery Shahnavaz’la evliliğinden 15 yaşında Lara isimli bir kızı Gölcüklü, 2005 yılında 11 yıllık eşi İran asıllı İngiliz vatandaşı olan Petrol kralı Shery Shahnavaz’la olaylı boşanmasıyla gündeme geldi.

Ceyla Gölcüklü kimdir?

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası'nda bankacılık eğitimi alarak başladı. Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü adını İran asıllı petrol zengini Sheri Shahnavaz'la yaptığı evlilik ve boşanmayla duyurdu. Londra'daki boşanma davasından 140 milyon TL alarak manşetleri süsledi.Gölcüklü'nün Bu evlilikten bir de kızı bulunuyor. Oldukça zengin bir yaşam tarzı bulunan Ceyla Gölcüklü aile tarafından da varlıklı biri olarak biliniyor. Babası İzmir'in ilk zeytinyağı fabrikatörlerinden biri. Ceyla'nın annesi de Bodrum'daki ünlü Halikarnas Disko'nun mülk sahibi.Adı son dönemde işadamı Zeki Tanyeri ile anılan Ceyla Gölcüklü bu birlikteliğini de noktalamıştı.

Gölcüklü’nün banka memurluğundan sosyeteye uzanan öyküsü şöyle: Üniversiteden mezun olduktan sonra Interbank Genel Müdürlüğü’nde işe başladı. Bankanın müşterilerinden olan uluslararası petrol şirketi ETI’nin patronu Shery Shahnavaz ile 1993 yılında bankada tanıştı. 3 ay sonra da onunla nikah masasına oturdu. 17 Eylül 1994’te Londra’da Grovenor House’da evlenen çift, bir süre Londra’da yaşadı ve kızları Lara dünyaya geldi. 11 yıl süren evliliklerinin ardından çift 2005’te Londra’da boşandı. Mahkeme eşinin şahsi servetinin yarısını Gölcüklü’ye verdi. Böylelikle, Bolten Garden’daki ev, hisse senetleri ve nakit paradan oluşan yaklaşık 140 milyonluk bir servetin sahibi oldu. Serveti hakkında konuşmaktan kaçınan sosyetik güzel “Evlenmeden önce de zengin bir kadındım, ailemin maddi durumu gayet iyiydi” diyordu. Bodrum’daki Halikarnas Disko’nun mülkü, Muğla’da bir zeytinyağı fabrikası, Gökova ve Marmaris’te yüzlerce dönüm değerli arazilerinin olduğu biliniyordu.

Zeki Tanyeri yıkıldı

Ceyla Gölcüklü, Shery Shahnavaz’la olan evliliğinden dünyaya gelen 15 yaşındaki kızı Lara’ya çok düşkündü. Kızı için bir daha evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Gölcüklü bütün seyahatlerinde Lara’yı yayından ayırmıyordu. Ceyla Gölcüklü’nün ismi evliliğini noktaladıktan sonra işadamı Zeki Tanyeri ile gündeme geldi. 5 yıldır birlikte olan ve zaman zaman ayrılan çift kavgalarıyla sık sık gündeme geliyordu. Acı haber üzerine Zeki Tanyeri’nin yıkıldığı öğrenildi.

DOKTORLAR UYANDIRAMADI

Tedavi gördüğü hastanede ağrıları dayanılmaz hale gelen sosyetik güzel, yoğun bakıma alındı. Dört gündür ağrıları nedeniyle ilaçla uyutulan Ceyla Gölcüklü, dün öğle saatlerinde doktorlar tarafından uyandırılmaya çalışıldı. Ancak yapılan hiçbir tedaviye yanıt vermeyen sosyetik güzelin, beyin ölümünün gerçekleştiği belirlendi. Gölcüklü'nün ailesinin, yaşam destek ünitesinin kapatılmasına izin vermesi bekleniyor. Bütün ümitlerin tükendiği Ceyla Gölcüklü'nün 'kesin ölümü' ise resmen açıklanmadı.

VE MASALIN SONU

İstanbul'da doğan 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü, Robert Koleji'nde eğitim gördü. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. 1992'te girdiği İnterBank'ta yaklaşık 3 yıl çalıştı.  Bankada çalışırken 1994'te İran asıllı petrolcü Sheri Shahnavaz ile evlendi. Eşiyle Londra'da yaşayan Ceyla Gölcüklü'nün bu evlilikten bir kızı oldu. Gölcüklü, 11 yıl evli kaldığı eşinden 140 milyon tazminat aldı.

SOSYETE YASA BOĞULDU

Davetlerin aranılan isimlerinden Ceyla Gölcüklü'nün erken ölümü, cemiyet dünyasında şok etkisi yarattı. Fatoş Sarıgül, "Bu ölüm, hepimize bir kez daha hayatın ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösterdi" dedi. Nalan Salur ise şunları söyledi: "Güzel kadın Ceyla'yı kaybettik, başımız sağolsun."