Kulüplerarası 1. Lig Güreş Müsabakaları

Kulüplerarası 1. Lig Serbest Güreş Müsabakaları Erzurum'da yapıldı. Ankara ASKİ Erzurum'dan lider ayrıldı. Palandöken Belediyespor üçüncü oldu.

Kulüplerarası 1. Lig Güreş Müsabakaları
Erzurum hafta sonunda önemli bir güreş organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Kulüplerarası 1. Ligi Serbest Güreş Müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Güreş İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu ve Pasinler Güreş Temsilcisi Aslan Sertoğlu ile çok sayıda davetli ve güreş severin izlediği müsabakalar nefesleri kesti. Antrenör İlhami Topaloğlu ve yardımcısı İsmail Yıldırım nezaretindeki Palandöken Belediyespor Erzurum'u temsil etti.
Yapılan müsabakalar sonunda Ankara ASKİ Spor 6 Puanla Erzurum'da birinci olurken, Ankara Şekerspor 4 Puanla ikinci oldu. Erzurum Palandöken Belediyespor 2 puanla üçüncülüğü elde etti. Adana Ceyhan Belediyespor ise puan alamadan dördüncü sırada kaldı.
Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Erzurum'daki müsabakalara katılan dört takımın hafta sonunda rövanş müsabakalarında Ankara'da karşılaşacaklarını ve ardından play oflara kalacak takımların belli olacağını söyledi.
Cumartesi günü yapılan müsabakalardan sonra turnuvaya katılan takımlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.