Belediye Başkanı Polat'tan Anlamlı Ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Bedensel Engelli Hüseyin Çil'i evinde ziyaret etti.

Zahit Mahallesinde ikamet eden Çil ailesinin 4 çocuğundan biri olan Hüseyin Çil'i evinde ziyaret eden Belediye Başkanı H.Ali Polat ve Uzmanlar Özel Eğitim Okul Müdürü Serhat Kılıç, Çil'e çeşitli hediyeler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baba Hamit Çil, Hüseyin ile ilgili sorunları dile getirdi. Baba Çil, bir işinin olmadığını kendisine düzenli bir iş verilmesi için Belediye Başkanı H.Ali Polat'tan talepte bulundu. Belediye Başkanı Polat, Engelliler için öncelikle kaldırımların iniş ve çıkışlarında düzenlemeler yaptıklarını ve engelli çocuklar parkı yapmak için yer araştırdıklarını ayrıca engelli insanlar için ellerinden gelen desteği esirgemeyeceklerini söyledi.
Uzmanlar okulu müdürü Serhat Kılıç ise, "Eskiden sakatlar ve engelliler diye ifade edilen bu insanlarımız için tarafımıza yeni gelen bir yazıyla birlikte bundan böyle Özel insanlar olarak bu çocuklarımızı anacağız" dedi.