PlayStation Phone'un ilk inceleme videosu

PlayStation Phone ile PSP keyfi ikiye katlanacak. Uzun süredir bir efsane olan PlayStation Phone'un ilk videosu internete sızdırıldı.

PlayStation Phone'un ilk inceleme videosu
Oyunla yatıp oyunla kalkan kişilere özel üretilen el konsolları artık cep telefonları ile tümleşik hale geliyor. Uzun bir süredir PSP telefon olacak söylentileri bugün gerçeklik kazandı. Birkaç gün önce teknoloji basınına sızan ve kaynağın Yunanistan olduğu söylenen video PlayStation Phone’a ait deniyordu. Videoyu incelediğinde iddianın çok kuvvetli olmadığı kabul edildi. Akabinde gelen yeni video ile tamamıyla PlayStation Phone’u görebildik.

Kim ve hangi kaynakla PlayStation Phone’u alıp inceleme ve bu anı video olarak kaydetme imkanı buldu bilinmiyor. Elde olan tek veri Zeus Z1 takma ismi. 

Başta akranlarından farkı olmayan telefonun arka kısmındaki kızağı iterek PSP’de bulunan yön ve komut tuşlarını barındıran kabzanın açılmasını sağlıyoruz. Böylece telefonun PlayStation kısmı aktif oluyor. 

Şimdiden oyun, teknoloji ve tüketici elektroniği ile ilgilenen merciler PlayStation Phone'a odaklanmış durumda. PlayStation Phone hakkında daha fazla bilginin sızacağı tahmin ediliyor.