Canik Emniyeti'ne işadamların desteğiyle 3 yeni araç alındı

Samsun'un Canik ilçesinde iş adamlarının desteği ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 90 bin TL değerinde 3 yeni araç daha alındı. Kaymakam, belediye başkanı

Samsun'un Canik ilçesinde iş adamlarının desteği ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 90 bin TL değerinde 3 yeni araç daha alındı. Kaymakam, belediye başkanı ve ilçe emniyet müdürü, destekte bulunan iş adamlarına ve vatandaşlara plaket vererek teşekkür etti.

Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, Meşe Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Polis Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği'ne katkıda bulunan vatandaşları kutladı.

Baysal, Canik halkı ile polisin el ele hareket ettiğini bir kez daha gösterdiklerini belirterek, her koşulda görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Baysal, "Biz araçsız, yaya olarak da görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Şu anda da olduğu gibi okul önlerinde gün boyunca yaya olarak ekiplerimiz görev yapmaktadır. Fakat vatandaşımızın güvenliğini en üst düzeyde ve zaman kaybı olmadan yerine getirme hedefimiz var. İhbarı aldığımız takdirde 5 dakika içerisinde olay yerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz için araç sayısı çok önemli. Biz halkımız için varız ve halkımız da bizim yanımızda olduğunu bir kez daha yaptığı destekle göstermiş oldu." dedi.

Kaymakam Abdullah Kalkan ise Samsun'un ve Canik'in hızlı bir şekilde büyüdüğünü buna paralel olarak ilçenin nüfusunun arttığını kaydetti.

"Vatandaş varsa, devlet ve hizmetler anlam kazanır" diyen Kaymakam Kalkan, "Halkımız bu desteğiyle sadece polise değil, kendilerine de sahip çıktıklarını gösterdi. Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne kadar güvenin teminatı olmuştur." dedi.

Kalkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne araç alınmasında katkıda bulunan herkese şükranlarını sunduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Abdullah Kalkan tarafından Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Ardından da Kaymakam Kalkan, Belediye Başkanı Genç ve İlçe Emniyet Müdürü Baysal ile Polis Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Tevfik Sönmez tarafından destekte bulunan Canikli iş adamlarına plaket verildi.

Araçların kazasız, belasız bir şekilde polis teşkilatı hizmetlerinde kullanılması için kurban kesildi. Kesilen kurbanın kanı araçların plakasına sürüldükten sonra etleri Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışlandı.