Bartın İl Özel İdaresine 4.5 Milyon Lira Ek Ödenek

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Maliye Bakanlığı tarafından Bartın İl Özel İdaresinin çeşitli hizmet kalemlerinde kullanılmak üzere 2010 yılı bütçesinden toplam 4

Bartın İl Özel İdaresine 4.5 Milyon Lira Ek Ödenek
AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Maliye Bakanlığı tarafından Bartın İl Özel İdaresinin çeşitli hizmet kalemlerinde kullanılmak üzere 2010 yılı bütçesinden toplam 4.5 milyon lira ek ödenek gönderildiğini açıkladı.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Köydes için gönderilen 5 milyon lira tutarındaki ek ödenekten ayrı olarak İl Özel İdaresine 4.5 milyon lira ek ödenek sağlandığını belirtti. Milletvekili Tunç, gönderilen 4.5 milyon lira ödeneğin İl Özel İdaresi hesabına aktarıldığını açıkladı. Milletvekili Tunç, "İl Özel İdaresi aracılığıyla Bartın'da önemli hizmetlere imza attık. Bartın'da eğitim ve sağlık başta olmak üzere Köydes projesi ile de köylerin yol ve içme suyu problemlerinin çözümünde önemli mesafeler aldık. Gönderilen 4.5 milyon lira ödenekle de önemli çalışmalar gerçekleştirdik" dedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, "Bartın İl Özel İdaresine gönderilen 4.5 milyon lira ek ödenek için başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Maliye Bakanımıza ve diğer tüm bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.