Erzincan'da Kaçak Sigara Operasyonu

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yurda yasa dışı yollardan sokulduğu tespit edilen 7 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Erzincan'da Kaçak Sigara Operasyonu
Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yurda yasa dışı yollardan sokulduğu tespit edilen 7 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi göz altına alındı.
Edinilen bilgiye göre Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları istihbari bilgilere göre Erzincan - Erzurum karayolunun 3'ncü kilometresinde yaptıkları uygulamada, bir minibüsü durdurarak arama yaptılar. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları detaylı aramada minibüsün içerisinde bulunan fırın kolilerinin içerisinde gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 7 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.H.K. isimli şahısın hakkında yapılan yasal işlemin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.