Baypas Ameliyatı Olan Şehzade Harun Abdülkerim Osmanoğlu Hızla İyileşiyor

Osmanlı padişahlarının 34'üncüsü Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın baypas ameliyatı olan torunu Şehzade Harun Abdülkerim Osmanoğlu'nun sağlık durumu iyiye gidiyor.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde tedavisi süren Osmanoğlu'nu ziyaret etti. Doktoru Doç. Dr. Barboros Kınoğlu, 4 damarı değiştirilen Osmanoğlu'nun sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Ameliyatımızın beşinci günü. 4 tane damara müdahale ettik. Şu anda her şey iyiye gidiyor. Sağlık durumu iyi. Bir aksilik olmadığı takdirde önümüzdeki hafta başı taburcu etmiş oluruz" dedi. Hasta yatağında konuşan Harun Abdülkerim Osmanoğlu da, "Biraz öksürüğüm
var ama daha da iyi olacağım" diyebildi.
Şehzade Harun Abdülkerim Osmanoğlu ile kısa süre sohbet eden Başkan Develioğlu, "Kendisi çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Bizim için önemli olan, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşması. Böylesine büyük bir insanı Bahçelievler'de ağırlamış olmak bizim için onur. Keşke kendisini sağlığında ağırlayabilseydik. Dileğimiz bir an önce sağlığına kavuşmasıdır" diye konuştu.
Öte yandan, Şehzade Harun Abdülkerim Osmanoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmayan oğlu Kayıhan Osmanoğlu da, "Hastane yetkililerine teşekkür ediyoruz. Babamın sağlığı şu anda iyi. Hastaneden çıkarılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Kızı Nurhan Osmanoğlu da telefonla kendilerini arayarak bilgi alan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.