Güzelyalı - Kurşunlu Yolu 40 Gün Kapalı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Kurşunlu'da yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Güzelyalı â€" Kurşunlu Devlet Karayolu 40 gün süresince belirli saatler arasında trafiğe kapatılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Kurşunlu'da yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Güzelyalı â€" Kurşunlu Devlet Karayolu 40 gün süresince belirli saatler arasında trafiğe kapatılacak.
BUSKİ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Gemlik İlçesi Kurşunlu Beldesi'nin su ihtiyacını karşılayacak olan içme suyu ana iletim hattının inşaatının 5 Aralık Pazar günü Güzelyalı â€" Kurşunlu Devlet Karayolu'nda başlayacağı bildirildi. İnşaatın başlayacağı 5 Aralık Pazar günü ile 15 Ocak Cumartesi tarihleri arasında 40 gün boyunca Güzelyalı â€" Kurşunlu Yolu, 08.00 ile 17.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Yetkililer, çalışmanın süreceği tarihlerde ve belirlenen saatler arasında sürücülerin dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyardı.