Beyaz TV'nin bu haftaki konuğu Kenan Işık

Beyaz TV'nin ilgiyle izlenen programı 4 kadın 1 Erkek, bu hafta başarısı ve karizmasıyla Türk halkının gönlünde taht kuran Kenan Işık'ı konuk ediyor…

Beyaz TV'nin bu haftaki konuğu Kenan Işık
Beyaz TV ekranlarında Pazar akşamlarına damgasını vuran “4 Kadın 1 Erkek” programının bu hafta moderatör koltuğuna Kenan Işık oturuyor.

Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz, Hilal Kaplan ve Nuriye Atabey’in hazırladıkları ve her hafta ünlü bir ismin moderatör koltuğuna oturduğu “4 Kadın 1 Erkek” 5 Kasım 2010 Pazar akşamı yine dopdolu içeriği ve modertör Kenan Işık ile haftaya damgasını vuracak.

İlk defa bir siyasi tartışma programında moderatör olarak görev alacak alan Kenan Işık, programın tartışılacak konularını kendisi hazırlıyor.

4 Kadın 1 Erkek” 5 Aralık 2010 Pazar akşamı saat 22:00’da Beyaz TV’de canlı olarak yayınlanacak..

İşte Kenan Işık’ın hayatı ve başarı öyküsü

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen ilkokulda müsamerelerden başlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu. Şiirler okudu, piyeslerde başrolü aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara'da liseyi okurken ise Meydan Sahnesi'ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödülü var. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. Eski adıyla Kim Beş Yüz Milyar İster? olan Kim Beş Yüz Bin İster? yarışma programının sunucusu olarak daha geniş kitle tarafından tanındı.