Ak Parti Uşak İl Ve İlçe Teşkilatında Yeni Dönem

AK Parti İl Başkanlığına atanan Mehmet Gün, 2011 seçimlerinde Uşak'tan 3 milletvekili çıkaracaklarını iddia etti.

Ak Parti Uşak İl Ve İlçe Teşkilatında Yeni Dönem
Önceki gece AK Parti Uşak İl Başkanlığına atanan Mehmet Gün parti binasında Merkez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Nacar ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıya eski il başkanları Hilmi Alper ile Ali Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ve AK Partili ilçe ile belde belediye başkanları da katıldı. İl Başkanı Gün, 10 gün içerisinde il ve merkez ilçe teşkilatlarını oluşturup seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Mehmet Gün, geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Banaz ve Ulubey ilçe başkanlıklarına da atama yapıldığını bildirdi. Ulubey ilçe başkanlığına Ali Arslan, Banaz ilçe başkanlığına ise Eşref Çelik'in atandığını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, "AK Parti Uşak teşkilatı olarak bundan sonra birlik beraberlik içerisinde çalışacağız"dedi.
Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde hedeflerinin 3 milletvekili çıkarmak olduğunu da belirten Mehmet Gün şunları söyledi; "İl başkanlığı için 3 kişi aday olduk. Genel Merkez ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan benim atanmamı uygun gördü. İl başkanlığına aday olan Nurullah Cahan ve Hüseyin Keskin arkadaşımızda bize destek verdi. Yeni dönemde eski il başkanlarımız ve tüm partililerimizle birlikte çalışacağız. En kısa süre içerisinde il ve ilçe yönetimlerini belirleyip seçim için çalışmalarımıza start vereceğiz. Hedefimiz seçimlerde Uşak'tan 3 milletvekili çıkarmak. AK Partiye gönül veren herkesi bu hedef doğrultusunda birlikte çalışmaya davet ediyorum"dedi.
Merkez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Nacar ise konuşmasında şunları söyledi; "Ben ilçe başkanlığı için aday olmamıştım. Ancak genel merkez beni görevlendirdi. Partimizin kurulduğun bugüne kadar teşkilatta görev alan tüm il başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla omuz omuza çalışmak istiyoruz. Eski il ve ilçe başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanacağız. Onlarla sürekli istişare çerisinde bir seçim çalışması yürüteceğiz. Sadece başkanlarımız değil bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızın bu yolda bize destek vermesini istiyoruz. Ayrışmayı değil birlikte hareket etmeyi şiar edineceğiz"