Ak Parti Eskişehir İl Ve İlçe Teşkilatı Yeni Binasında

Eskişehir AK Parti İl ve İçe binaları yeni yerine taşındı.

Ak Parti Eskişehir İl Ve İlçe Teşkilatı Yeni Binasında
AK Parti İl Binasından yapılan yazılı açıklamada, İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Tepebaşı İlçe Başkanlığı birimlerinin yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin tamamlandığı ve yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.
Yeni hizmet binasının son derce modern ve şehir merkezinde olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Salih Koca, "Yıllardır vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz eski İl Binamızı Yunusemre Caddesi No:74'deki yeni binamıza taşıdık. Yeni binamız şehir merkezinde ve her noktadan vatandaşlarımızın ulaşabileceği yürüme mesafesindedir. Yedi kattan oluşan binamız günün gereksinimlerine uygun olarak donatıldı. Yedi kattan oluşan ve her dairesi 230 m2 olan binamız tüm teknik donanıma sahiptir. Teşkilatımızın bir arada ve daha güçlü bir şekilde çalışabilmesi amacıyla, yeni binamızın bizler için hizmet, Eskişehirli vatandaşımız için gönül rahatlığı ile gelip istek ve arzularına çözüm merkezi olmasını hedefliyoruz. Eskişehir'e böyle çağdaş e modern bir teşkilat binasını kazandırmamızda yanımızda olan ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti il Başkanlığı'nın Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki eski binasının tamamen boşaltıldığını ve Yunusemre Caddesi No:74'de yeni hizmet binasında çalışmalarına başladıkları belirtildi.