Eyvah Eyvah 2 izle - Karaçalı türküsü

Eyvah Eyvah 2 'Karaçalı' türküsü Youtube'da rekor kırıyor. Eyvah Eyvah 2 izle. Eyvah Eyvah 2 Karaçalı türküsü izle. İşte Eyvah Eyvah 2 fragmanı ve Eyvah Eyvah 2 Karaçalı türküsü...

Eyvah Eyvah 2 izle - Karaçalı türküsü
Eyvah Eyvah 2 'Karaçalı' türküsü Youtube'da rekor kırıyor

2010’nun en kaliteli yerli komedilerinden olan 'Eyyvah Eyvah'ın devam filmi olan 'Eyyvah Eyvah 2'den yeni videolar geliyor.

Beyazperde.com'un haberine göre, en az film kadar müzikleri de çok konuşulan ve dinlenen yapım, bu kış da aynı performansı gösterecek gibi görünüyor. 'Eyyvah Eyvah 2'nin şarkılarından ilk klibi ise filmin çekim aşamasında, setteki keyifli çekimlerle oluşturulmuş.

Filmin oyuncularının tam kadro yer aldığı klipte, ekip 'Karaçalı' isimli anonim türküyü seslendiriyor. BKM Film'in aktardığı bilgilere göre klip, Çanakkale'nin Geyikli Beldesi'ndeki çekimlerin 26. gününde sette söylenmeye başlayan türküye bütün ekibin eşlik etmesiyle, doğaçlama biçimde ortaya çıkmış. Eyvah Eyvah 2 fragmanı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Eyvah Eyvah 2 fragmanı izlenmek için aktif olan linke tıklayınız. Eyvah Eyvah 2 fragmanı izlenmek için tıklayınız. İşte Eyvah Eyvah 2 fragmanı...

Eyvah Eyvah 2 'Karaçalı' türküsü dinlemek için tıklayınız

İlki büyük izleyici kitlesine ulaşan Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın oynadığı Eyvah Eyvah adlı filmin ikincisi 7 Ocak’ta sinamaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, Hakan Algül’ün yönettiği “Eyyvah Eyvah 2”nin “macerası bol, eğlencesi bol” fragmanı, Türkiye’de 900, Avrupa’da 205 kopya ile beyazperdede. Senaryosu yine Ata Demirer’in kaleminden çıkan devam filminde, ilk filmde olduğu gibi Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan yer alıyor. Film, Türkiye’de 300, Avrupa’da 100 kopya ile gösterime girecek.
Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerini paylaştığı ve ilki izlenme rekorlar kıran Eyvah Eyvah filminin ikincisi çekildi.

Bir yıl aradan sonra çekilen filmin ikincisi 7 aralık tarihinde vizyona girecek.

İşte filmden ilk görüntüler.

Geçen yıl gösterime giren ilk filmi iki buçuk milyon izleyiciyi ekranlara çekerken, ikinci filmde de gülme garantisi veriliyor.

Yaz aylarında Çanakkale ve civarında çekilen filmde Hüseyin rolünü canlandıran Ata Demirer, sevgilisi hemşire Müjgan'ın peşine düşüyor.

Firuzan rolündeki Demet Akbağ ile birlikte Müjgan'ın kalbini kazanmaya çalışan Hüseyin bunun için her yolu deniyor.

Eyvah eyvah iki renkli görüntüleri ve izleyenleri kırıp geçmesiyle çok konuşulacağa benziyor.
 
EYVAH EYVAH 2 FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN