Tavşanlı'da Bin 200 Fidan Toprakla Buluştu

Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri Dedeler Mahallesi'nde fidan dikti.

Tavşanlı'da Bin 200 Fidan Toprakla Buluştu
Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilen fidanları Dedeler Mahallesi'nde 10 dönüm arazide ağaçlandırma çalışması yapıldı.
120 öğrenci, toplam 1200 adet karaçam ve sedir ağacı dikerken, mahalle sakinleri öğrencilerin bu örnek davranışından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Turan, öğrencilere ağaç sevgisi aşılamanın önemli olduğunu belirterek bu nedenle Okul Müdürlüğü olarak bu etkinliği düzenlediklerini anlattı. Bu tür faaliyetlerin sadece okulların değil tüm kurum ve kuruluşların da katılmalarını tavsiye eden Turan, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.
Orman İşletme Müdürü Göksel Gökçayır ise yapılan bu uygulamanın örnek teşkil etmesi gerektiğini belirterek, Orman İşletme Müdürlüğü olarak bu tür çalışmaları her zaman destek vermeye hazır olduklarına işaret etti.
Dedeler Mahallesi Muhtarı Yavuz Turan da Orman İşletme ve Atatürk Anadolu Lisesi müdürlüklerine mahallelerinde düzenledikleri bu örnek uygulama nedeniyle teşekkür etti.
Fidan dikme etkinliğine Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de katıldı.