'Sivas'a Yakışır Modern Bir Terminal Projesi Hayata Geçireceğiz'

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları ve yerel yöneticilerle ziyaret çerçevesinde görüş alış verişinde bulundu

'Sivas'a Yakışır Modern Bir Terminal Projesi Hayata Geçireceğiz'
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları ve yerel yöneticilerle ziyaret çerçevesinde görüş alış verişinde bulundu. Ürgüp modern bir terminal projesini hayata geçireceklerini söyledi.
Ziyaretleri kabul eden Belediye Başkanı Ürgüp, Et Balık Kurumu Genel Müdürü Bekir Ulubaş ve Tarım İl Müdürü Mehmet Beykaya ile bir araya geldi. Ziyarette Sivas Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini, belediyenin büyük projeleri olduğunu, yapılan çalışmaları çok başarılı bulduğunu dile getiren Et Balık Kurumu Genel Müdürü Bekir Ulubaş önümüzdeki dönem yapılan çalışmalarla daha da başarılı olacağını söyledi. Ulubaş, "Sivas belediyecilikte ve şehircilikte çevresindeki illere örnek olmaya devam edecektir. Belediye Başkanı olarak sizin başarınız Sivas'ın başarısıdır" dedi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, yaptığı açıklama da belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışmalar kapsamında ilk olarak belediyenin gelirlerine ve mülklerine sahip çıktıklarını belirten Ürgüp, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar belediyenin vadesiz borçlarını tamamen erittik. Bu akıllara zarar bir rakamdı" dedi. Sivas için birçok proje hazırlıkları olduğunu dile getiren Ürgüp, "Bunlar bir döneme sığdırılacak çalışmalar değil. Projelerimizi önümüzdeki dönemler içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Devamlılığın esas olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ürgüp, belediyede yapılan işlerin iyi niyetle ve doğru yapılmaya çalışıldığının altını çizdi.
"SİVAS'A YAKIŞIR MODERN BİR TERMİNAL PROJESİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"
Yeni terminalle ilgili olarak Et Balık Kurumu Genel Müdürü Bekir Ulubaş'a bilgiler veren Başkan Ürgüp, çalışmaların devam ettiğini, eski alan içerisinde, yeni düzenlemelerle Sivas'a yakışır modern bir terminal projesini hayata geçireceklerini belirtti. Ziyarette Belediye Başkanı Ürgüp, Ulubaş'a Sivas'ı temsil eden Kongre Binası şilti ve Aşık Ruhsati ile İhramcızade Hakkı Hazretleri'nin kitaplarını takdim etti.
Et Balık Kurumu Genel Müdürü ve İl Tarım Müdürü Mehmet Beykaya'nın ziyaretindenin ardından Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yeni görevine başlayan Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Fikret Özkan'ı makamında kabul ederek bir süre görüştü. Doğan Ürgüp, Özkan'a yeni görevinde başarılar diledi.