Şırnak Valisi Özkan'dan Cizre'ye yatırım çağrısı

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, işadamlarına Cizre'ye yatırım yapmaları için çağrı da bulundu.

Vali Özkan, Cizre Genç İşadamları Derneği(CİGEAD

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, işadamlarına Cizre'ye yatırım yapmaları için çağrı da bulundu.

Vali Özkan, Cizre Genç İşadamları Derneği(CİGEAD), tarafından Onşar Oteli'nde düzenlenen yemeğe katıldı. Özkan, "Her alanda örgütlenerek, dernekleşerek dünyanın dört yanındaki imkânları potansiyelleri kendi memleketimiz lehine kendi ticaretimiz lehine çok daha rahat bir şekilde getireceğimizi bilmemiz lazım." dedi.

Vahdettin Özkan, "Bu toplantı bizim açımızdan bu yönüyle çok isabetlidir. Gerçekten Anadolu'nun dört yanından ve yöremizden kamuya endeksli bir geçim ve kamuya endeksli bir beklenti aslında bizim kalkınmamızın gelişmemizin hem beşeri sermayemizin, kültürel ve sosyal ekonomik kalkınmamızın bir tuzağı olarak bakıyoruz. Bunun için daha her alanda örgütlenerek, dernekleşerek bu dünyadaki dünyanın dört bir yanındaki imkânları, potansiyelleri kendi memleketimiz lehine, kendi ticaretimiz lehine çok daha rahat bir şekilde getireceğimizi bilmemiz lazım. Bu vesile ile dört beş yıllık bir derneğin dünyanın dört bir yanındaki bu imkanları ve fırsatları vatandaşımızın lehine kazanma yönündeki çalışmalarından dolayı arkadaşları tebrik ediyorum." dedi.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan'ın yanısıra Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Cizre Emniyet Müdürü Ali Aydın Akkoca, Cizre Genç İşadamları Derneği Başkanı Ali Bingöl ve çok sayıda işadamının katıldığı toplantıda konuşan

CİGEAD Başkanı Ali Bingöl de ilçe havaalanının çalışmalarına hız verilmesi, çevre yolunun çalışmalarına hız verilmesini talep etti.