Satso Disiplin Kurulu Toplandı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Disiplin Kurulu toplantısı Güreser Et Lokantasında yapıldı.

Satso Disiplin Kurulu Toplandı
SATSO Disiplin Kurulu ve İl Genel Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu ve Disiplin Kurulu üyeleri; Azmi Gürkan, Tarık Pekerken, Melih Uyar, Özcan Kırıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Sakarya Valisi Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Engin Özkoç onur konuğu olarak katıldılar. Yemekli toplantıda konuşan SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu, Sakarya adına önemli çalışmalarda bulunan konukları ağırlıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hep birlikte Sakarya'ya ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ise kent gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunarak özellikle TİGEM arazilerinin Sakarya'ya kazandırılması konusuna değinerek, "Vereceğimiz fiyatla TİGEM arazisini Sakarya'ya kazandırmaya çalışacağız" dedi.
Sakarya'nın sosyo ekonomik durumu, yapılacak hizmet ve yatırımların arttırılmasına yönelik yapılması gerekenler de istişare edildi.