Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümünde Memati oğlunu kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 105. bölümünde Memati oğlu Ali Memati'yi kaybetti. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 105. bölümü ve tüm yaşananlar...

Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümünde Memati oğlunu kaybetti
Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun 105. bölümünde yaşananlar tüm izleyenlerine duygu dolu anlar yaşattı.

 Ersoy Ulubey'in Memati'nin oğlunu ve Gülendam'ı öldürme sahnesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu...

Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümünde neler yaşandı?

Yayınlandığı ilk günden beri işlediği konular ve Türkiye gündemine damga vuran olaylarıyla Türk halkını ekranları başına kilitlemeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu, muhteşem bölümüyle dün akşam ekrana geldi.

Polat'ın yeraltı dünyası'nda herkese kafa tutması ve tüm kara işlere girmesi tüm yeraltı dünyasını harekete geçirdi. Yaşar'ın Tuncay'ı kaçırıp ayağında vurmasına sinirlenen Polat Yaşar'ın adamlarını tek tek vurdu. Selim'in Polat'ı öldürmek istemesi ise Polat'ı harekete geçirdi ve Polat ise Selim ile bareber adamlarına teslim oldu.

Sinan'ın kendisini öldüreceği sırada yerden kalkan Polat, Selim ve adamlarını tek tek öldürdü. Bunu duyan Ersoy Ulubey Polat'ın mekanına gelerek Memati'nin ve Abdülhey'in başını istedi.

Ulubey'e papuç bırakmayan Polat, Memati ve Abdülhey'e bir şey olması durumunda bunun hesabını soracağını söyledi...

En iyi adamları ölen Ulubey, intikamını alabilmek için Memati'nin evini bastı. Önce kendisine direnen Gülendam'ı öldüren Ulubey, ardından da Ali Memati'yi öldürdü... Eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaşan Memati, göz
yaşlarına hakim olamadı...

İşte milyonları ağlatan o sahne....

beyazgazete-özel