İhh Gönüllüleri 'Mavi Marmara' Adlı Fotoğraf Sergisi Açtı

Uşak Ebrar İnsani Yardım Derneği ile İHH gönüllüleri 'Mavi Marmara' adlı bir fotoğraf sergisi açarak 26 Aralık'ta Türkiye'ye dönecek olan Mavi Marmara gemisini karşılamak için Uşak'tan da araç kaldırılacağını bildirdi

İhh Gönüllüleri 'Mavi Marmara' Adlı Fotoğraf Sergisi Açtı
Uşak Ebrar İnsani Yardım Derneği ile İHH gönüllüleri 'Mavi Marmara' adlı bir fotoğraf sergisi açarak 26 Aralık'ta Türkiye'ye dönecek olan Mavi Marmara gemisini karşılamak için Uşak'tan da araç kaldırılacağını bildirdi.
Gazze'ye insanı yardım götürdüğü sırada İsrail tarafından saldırıya uğrayan ve 9 kişinin öldüğü Mavi Marmara Gemisi 26 Aralık'ta uğurlandığı Sarayburnu'nda karşılanacak. Karşılama töreni için Uşak'tan da otobüsler kaldırılacak. Ebrar İnsani Yardım Derneği ve İHH gönüllüleri belediye zemin katında Mavi Marmara'da yaşananları anlatan bir fotoğraf sergisi açıp konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. 60 fotoğrafın yer aldığı 'Mavi Marmara' adlı fotoğraf sergisinin hafta sonuna kadar açık kalacağı bildirdi.
Ebrar İnsani Yardım Derneği Başkanı ve İHH Gönüllüsü Avukat Hasan Fatih Göç, "Mavi Marmara İstanbul'a dönüyor. Onu 26 Aralık'ta Gazze'ye uğurlandığı yer olan, Sarayburnu'nda hak ettiği gibi karşılayacağız. Karşılama için Uşak'tan da otobüs kaldırılacak. Mavi Marmara'yı karşılamaya Anadolu'nun dört bir yanından gönüllüler katılacak. Karşılamaya ayrıca 50 ülkeden gönüllüler ve sivil toplum kuruluşları da iştirak edecek. Ebrar İnsani Yardım Derneği olarak Mavi Marmara gerçeğini hatırlatmak amacıyla bugün fotoğraf sergisi açtık. İsrail'in yaptığı baskın anında çekilen fotoğrafları bir sergi haline getirdik. Amacımız yaşananları unutturmamaktır. Sergimiz belediye zemin katında hafta sonuna kadar açık kalacak" dedi.