Burhaniye'de Minik İkizlerden Sanatçı Anneye Çiçek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nda görev alan avukat Ayten Tuna'ya 6 yaşındaki ikizleri sürpriz yaptı.

Burhaniye'de Minik İkizlerden Sanatçı Anneye Çiçek
Belediye Düğün Salonu'nda solo olarak söylediği şarkı ile büyük alkış alan Tuna'nın salonda bulunan ana okulu öğrencisi kızları Elif ve Defne Tuna annelerine birer buket çiçek verdi. Belediye Düğün Salonu'nda konser veren koro da görev alan Ayten Tuna'yı, babaları Avukat Cavit Tuna ile birlikte izlemeye gelen ikiz kızları sürpriz yaptı.
Avukat Ayten Tuna, söylediği şarkı ile büyük alkış alırken ikizleri Elif ve Defne Tuna da annelerine birer buket çiçek verdi. Eşi Cavit Tuna ile ikizleri Elif ve Defne'nin salonda olduklarını bildiğini belirten Ayten Tuna, çiçeklerin kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. 17 yıl önce Kültür ve Sanat Derneğinin kuruluşunda görev aldığını ve derneğin ilk başkanı olduğunu belirten Ayten Tuna, "Uzunca bir süredir koroda görev alıyorum. Bu akşam da koroda görev aldım. Eşim ve kızlarımın beni izlediklerini biliyordum. Ancak çiçekten haberim yoktu. Şarkının sonunda kızlarımın çiçek vermeleri beni mutlu etti" dedi.
Ayten Tuna'nın koronun başarılı elamanlarından olduğunu belirten Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan, "Kendisini kutluyorum. İkiz kızlarının çiçek vermesi de hepimiz için sürpriz oldu" dedi.