Şahinbey Belediyesi'nin 'Rehber eşliğinde sanal belediyecilik' projesine ödül

TBMM'nin ev sahipliğini yaptığı 8. eTR Ödülleri Yarışması'nda Şahinbey Belediyesi 'Rehber eşliğinde sanal belediyecilik' uygulaması ile jüri özel ödül

TBMM'nin ev sahipliğini yaptığı 8. eTR Ödülleri Yarışması'nda Şahinbey Belediyesi 'Rehber eşliğinde sanal belediyecilik' uygulaması ile jüri özel ödülünü aldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Rehber eşliğinde sanal belediyecilik' uygulamasıyla kazandıkları ödülü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in elinden aldı. Şahinbey Belediyesi 8. eTR ödüllerine modern devlet anlayışını destekleyen, şeffaflık, sosyal sorumluluk gibi ilkeleri benimsemiş uygulamalar arasında aday olduğu proje ile 18 jüri üyesi tarafından elektronik oylama sonucu aldığı jüri özel ödülü ile e belediyecilikte katettiği yolu ispatladı. Yerel yönetimler olarak e belediyecilik alanında sunulan hizmetlerle vatandaşın işlemlerini kolaylaştırmak için büyük çaba sarfettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, e- belediyecilikte ikinci ödülü aldıklarını belirterek, bundan sonrada gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, vatandaşın işlerini kolaylaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliği ile TBMM'de düzenlenen 8. eTR ödüllerinde Kamudan Vatandaşa, Kamudan Kamuya, Kamudan İş Dünyasına ve Özel Ödüllerin yarıştığı ödül törenine T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mahmut Durdu, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Tüsiad Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgi Toplumu ve Yeni Teknolojiler Komisyonu Başkanı Erman Ilıcak ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, IS-Practice Kurucu ve Yöneticisi Hugo Kerschot ve diğer protokol üyeleri katıldı.