Ünlü Oyuncu Levent İnandır'dan Ayto Başkanı Dokuzlu'ya Ziyaret

Aydın'da çekimleri devam eden "Çete Ayşe" filminin başrol oyuncusu Levent İnanır Aydın Ticaret Odası (AYTO) İsmail Hakkı Dokuzlu'yu ziyaret etti.

Ünlü Oyuncu Levent İnandır'dan Ayto Başkanı Dokuzlu'ya Ziyaret
Aydın'da Kuvayı Milliye'nin kadın kahramanlarından "Çete Ayşe" yi konu alan "İyileg Zamanı Çete Emir Ayşe Efe" filmi başrol oyuncusu Levent İnanır ve set arkadaşları AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu'yu makamında ziyaret etti.
Film hakkında bilgi veren ünlü oyuncu Levent İnanır, filmin Kasım ayı içersinde Dalama Beldesi'nde çekimlerine başlandığını söyledi. Çekimlerin 5 hafta süreceğini ve filmin 120 dakikalık olacağını kaydeden filmin başrol oyuncusu Levent İnanır, filmin yönetmenliğini Yusuf Güven'in, Görüntü Yönetmenliğini Hüseyin Devrim'in, Genel Koordinatörlüğünü Coşkun Yeltekin'in, Sanat Yönetmenliğini de Ege Dora'nın yaptığını, Emir Ayşe Efe rolünü Banu Öztürk'ün Sancaktar Ali Efe rolünü kendisinin Yörük Ali Efe rolünü Umut Sezgin'in, Miralay Şefik Bey'i Yıldırım Beyazıt'ın canlandırdığını dile getirdi.
Sancaktar Ali Efe rolünü oynamaktan büyük bir keyif aldığını belirten İnanır, filmlerin gerçeğe uygun olması gerektiğini ifade ederek, "Senaryo gelince çok heyecanlandım. Kendim de araştırdım, bire bir gerçekle senaryo örtüşüyor. Tarihimizi anlatmak sinemacının olduğu kadar da aktörün de görevidir. Böyle bir tarihi filmde oynamaktan mutluluk duyuyorum." dedi.
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ise Çete Ayşe'nin hayatının sinemaya dönüştürülmesinin kendilerini heyecanlandırdığını kaydederek, "Milli Mücadele tarihimizin önemli kadın kahramanlarından biri olan "Çete Ayşe"nin hayatının beyaz perdeye aktarılmasından bir Aydınlı olarak çok heyecanlandım. Aydın Ticaret Odası olarak biz konuya hem sanat hem de tarih yönüyle bakıyor, sahip çıkıyoruz. Film, Aydın'ı hem tarih, hem de kültürel yönden tanıtan bir film olacak. Bu nokta da Aydın kamuoyunda film ile ilgili farkındalıkm oluşturulmasında yarar var. Filmin amacına uygun olarak çekimlerinin tamamlanması için Aydın'daki kişi, kurum ve kuruluşların destek vermesinin önemine inanıyorum" dedi.