Öğrencilerin çevre temizliği bilinci resimlere yansıdı

Diyarbakır Özel Nil İlköğretim Okulu öğrencileri çevre bilinci ve temizliğine dikkat çekmek amacıyla sergi açtı. Minik ellerin pastel boya ile yaptığı

Diyarbakır Özel Nil İlköğretim Okulu öğrencileri çevre bilinci ve temizliğine dikkat çekmek amacıyla sergi açtı. Minik ellerin pastel boya ile yaptığı resimlerden oluşan sergi çevre bilinci, çevre temizliği ve çevreye zarar veren temalarla mesaj verilmeye çalışılıyor.

Diyarbakır Özel Nil Koleji öğrencileri tarafından yaklaşık 100 eserin yer aldığı pastel boya sergisini yüzlerce kişi gezdi. Serginin açılışına Dicle Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yılmaz Demir, Özel Dicle Lisesi Müdürü Tuncay Şen, Bahattin Bey İlköğretim Okulu Müdürü Adem Ergin, Özel Nil Koleji Müdürü Ali Pehlivan ve birçok veli katıldı. Okulun görsel sanatlar öğretmeni İbrahim Aydın, çevre bilincini öğrencilere daha küçük yaşta resimler vesilesiyle aşıladıklarını ve öğrencilerin büyüklere anlamlı mesajlar verdiğini belirtti. Özel Nil Koleji Müdürü Ali Pehlivan ise, yapılan çalışmaların büyüklere örnek olacağını ifade ederken çalışmalardan dolayı öğrencileri ve emeği geçenleri tebrik etti.