Afşin Belediye Başkanlığı Eshab-ı Kehf için İstanbul'a gitti

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, ekibi ile birlikte İstanbul'da Eshab-ı Kehf Çevre Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada Derne

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, ekibi ile birlikte İstanbul'da Eshab-ı Kehf Çevre Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Doğan Kıraç ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Aydoğan büyük ilgi gördü.

Ziyarette konuşan dernek başkanı Kıraç, Eshab-ı Kehf'in Afşin için oldukça önemli olduğunu belirterek tanıtımı noktasında Belediye'nin her zaman yanında olduklarını söyledi. Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan da "Göreve geldiğimiz günden bu yana Eshab-ı Kehf ile ilgili tanıtım çalışmaları yapıyoruz. Eshab-ı Kehf Külliyesinin Afşin için önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. İlk geldiğimiz gün hemen resmi yazışmalar yaptığımız evraklara 'Eshab-ı Kehf Şehri' ibaresini bıraktık. Yaptığımız her türlü afiş, tablo gibi envanterlere bu sloganı mutlaka bırakıyoruz. Her şeyden önemlisi düzenlediğimiz ziyaretlerde Eshab-ı Kehf ile ilgili çalışmalar dağıtıyoruz. Kısacası Eshab-ı Kehf Külliyesi'nin tanıtımı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi. Başkan Aydoğan daha sonra belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.