Yedi Cüceler Ak Parti İl Başkanı Salih Koca'yı Ziyaret Etti

Eskişehir'den çıkan ve Türkiye'de ün salan Eskişehirli Yedi Cüceler AK Parti İl Başkan'ı Salih Koca'yı AK Parti İl Binasında ziyaret ettiler.

Mümin Çavuşoğlu, Çiğdem Akar, Hilal Arslan, Ayşe Güllü ve Necati Yücesan'dan oluşan Yedi Cüceler heyeti AK Parti İl Başkanı Salih Koca'ya Eskişehir'de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Heyet Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından kendilerine sunulan imkanla birlikte Yunusemre Kültür Sanat Merkezinde gösteri yapmaya başladıklarını ve Eskişehirlileri izleyici olarak beklediklerini belirttiler.
Birçok insanımızın yedi cücelerin filmleri ile büyüdüklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Salih Koca, "Yedi Cücelerimiz Eskişehir çapında tanınmaktadırlar. Türkiye çapında da tanınmaları için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğimize söz veriyorum. Hep birlikte inşallah daha iyi günlere geliriz. Şehrimizin tanıtımı konusunda el ele vererek çalışmış oluruz" dedi.
Odunpazarı Belediyesi tarafından Yedi Cüceler ekibine verilen destekle ilgili de konuşan Koca, "AK Partili bir belediyenin kültüre yaklaşımı da çok güzel oldu. Başkanımız sağolsun sizlere gereken ilgiyi gösteriyor. AK Partili bir belediyeden bu beklenirdi ve Sayın Başkanımızda gerek ilgi ve alakayı sizlere göstermiş oldu. Ben sizlere ve sizlere bu yakın ilgiyi gösteren Odunpazarı Belediye Başkanımız Sayın Burhan Sakallı'ya teşekkür ediyorum. Bundan sonrada hep birlikte el ele vererek farklı programlar gerçekleştireceğiz" dedi.