Gençlerbirliği sahasında Bursaspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 17.haftasında Gençlerbirliği bugün sahasında Bursaspor'u konuk ediyor. Gençlerbirliği-Bursaspor maçının başlama saati 16.00

Gençlerbirliği sahasında Bursaspor'u konuk ediyor
Spor Toto Süper Ligi’nin 17.haftasında bugün Başkent temsilcisi Gençlerbirliği Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Bursaspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan Gençlerbirliği-Bursaspor maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Geçlerbirliği-Bursaspor maçı LigTV’den canlı olarak yayınlanacak.

Gençlerbirliği sahasında Bursaspor'u konuk ediyor LİG TV CANLI MAÇ İZLE

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı Ali Sami Yen Stadı'ndaki son lig maçında yenerek dikkatleri çeken Ralf Zumdick'in öğrencileri üst sıralara tırmanma yolunda evindeki bu maçı da kazanıp ilk yarıyı tamamlamak istiyor.

Gençlerbirliği'nde cezalı oyuncu bulunmazken, Harbuzi, Curri, Stewart, Mustafa Pektemek, Zec, Jedinak ve Mahmut'un sakatlıkları devam ediyor.

Gençlerbirliği ligde geride kalan 16 haftada topladığı 17 puanla 14.sırada yer alıyor.

BURSASPOR CEPHESİ

Lider Trabzonspor'un ardından ligde ikinci sırada yer alan geçen sezonun şampiyonu Bursaspor, zorlu Ankara deplasmanından üç puanla ayrılarak devre arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor.

Bursaspor'da Volkan Şen, Insua, İbrahim Öztürk, Stepanov, Ivankov, Steiner ve Ali Tandoğan'ın sakatlıkları bulunuyor. Bu oyunculardan İbrahim Öztürk, Insua ve Ali Tandoğan'ın forma giymesi beklenmiyor.

TAKIMLARIN KADROLARI

GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Aykut
Kulusiç
Murat
Oktay
Cem Can
Soner
Serkan
Hursud
Billy Mehmet

BURSASPOR

Ivankov
Mustafa
Serdar
Ömer
Vederson
Ergiç
Svensson
Ozan
Turgay
Batalla
Sercan

STAT: Ankara 19 Mayıs
SAAT: 16:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV